Kupa 2011 |||  albemigrant.com | Tribuna Shqiptare  Bashkësia
Flamuri1912 - 2012 - 100-vjetori i pavarësisë së Shqipërisë
 Soccer ballKupa e futbollit e Shqiptarëve të Montrealit - Kupa e Pavarësisë
  Rregullat | Shorti | Ekipet | Adresa dhe foto | Kontakte | Facebook  | SponsorsShpërndaje  
  Kupa 2012
Logo Enlish 
 
 
 • Rregullat: - Të gjithë ekipet do të kenë një minimum prej 10 lojtarësh dhe një maksimum prej 12 personash. (Në lojë do të paraqiten 7+1 = 8 ...). Kjo me qëllim ekuilibrimin e forcave.
  - Edhe këtë vit synojmë të kemi 8 ekipe dhe data finale e regjistrimi dhe e paraqitjes së emrave duhet të jetë data 3 qershor. Asnjë ekip apo lojtar nuk do të pranohet pas kësaj date. Madje, shikuesit duhet të njihen me ekipet nëpërmjet publikimeve që do të përgatiten për aktivitetin...
  - Gjykimi i ndeshjeve do të bëhet nga profesionista të cilët do të paguhen për një gjë të tillë.
  - Do të synojmë të kemi mundësi të furnizojmë ushqime dhe pije freskuese (varësisht nga leja që do të mundim të marrim...)
  - Çdo ekip do të mbështes financiarisht aktivitetin duke paguar 20$ për çdo lojtar (për minimumin e numrit të lojtarëve)
  - Për të nxitur bizneset shqiptare dhe për të rritur cilësinë e aktivitetit, bizneset shqiptare mund të sponsorizojnë ekipet pjesmarrëse ( është shprehur dëshira nga vet bizneset...) duke furnizuar bluza apo edhe mënyra të tjera mbështetjeje. Sigurisht duhet të ketë mirëkuptim mes palëve për të arritur një gjë tillë...Organizatorët dhe përgjegjësit e ekipeve marrin përsipër negocimin me bizneset.
  - Zgjatja e pjesëve nga 20 minuta do të kaloj në 25 minuta...
  - Çdo ekip ka të drejtë të marr në ekip një jo shqipfolës. Kjo për faktin se për ditë jemi të rrethuar nga kanadez me origjina nga e gjithë bota dhe një përfshirje e tillë vetëm se e zbukuron një aktivitet si kupa e futbollit. E theksoj se kjo është një e drejtë dhe jo një detyrim.
  - Organizatorët përgjigjen për përgatitjen e trofeut dhe gjithçka që vjen me të...
  - Kupa siç tham zhvillohet në vitin e 100-vjetorit të pavarësisë dhe na takon të gjithëve t'a nxjerrim sa më bukur. Luteni të bëni vrejtje dhe sugjerime. Ftoni miqët tuaj. Le t'a shpalosim krenarin tonë, krenarin e të qenit shqiptarë...
  Sho në krye
 
  Ja shorti i hedhur në datën 3 qershor 2012
Grupi 1: Ferizaj vs Flamurtari                Grupi 2: Beslidhja vs Vllaznia
Grupi 3: Kastrioti vs Tirona                   Grupi 4 Prishtine vs Skënderbeu
Pas ndeshjes së parë fituesi i grupit 1 vs fituesit të grupit 2 dhe fituesit në grupet 3 e 4 do të ndeshen me njëri tjetrin nga do dalin dy finalistët. 
 
 

Ekipet - 4 qershor 2012

 • Kastrioti:

  1. Muharrem Kelmendi - kapiten

  2. Syle Blakaj

  3. Imri Murmullaku

  4. Gazmend Januzi

  5. Armend Domi

  6. Biond Emra

  7. Alban Emra

  8. Armend Poroshtica

  9. Ilir Selimaj

  10. Evis Rama

  11. Alban Rexhepi

  12. Jean-François Molina

 •  Ferizaj:

  1. Gëzim Drenica - kapiten

  2. Bedri Ramadani

  3. Selami Sejdiu

  4. Rafet Sejdiu

  5. Ibrahim Sejdiu

  6. Enver Sejdiu

  7. Gëzim Sejdiu

  8. Fidan Ramadani

  9.Gëzim Sahiti

  10. Bekim Imeri

  11. Zaim Imeri

  12. Rachid Bilachi

  Trainerë Ruzhdi Ahmeti dhe Sejdi Sejdiu

 • Prishtina:  

  1. Hyzri Sinani - kapiten

  2. Naser Veseli

  3. Xhelal Curri

  4. Adis Ferati

  5. Gëzim Shabani

  6. Idli Tushe

  7. Kreshnik Krasniqi

  8. Jasmin Radoni

  9. Esat Mulic

  10.Muhamet Cekic

  11. Nderim Cekic

  12. Hasani Atahussain

  Trainer Shaqir Alija

 • Skënderbeu:  

 • 1. Skënder Emini - kapiten

  2. Denis Emini

  3. Sokol Beqiri

  4. Artan Duli

  5. Shkëlzen Beqiri

  6. Alban Miloti

  7. Dorian Dervishi

  8. Kastriot Refatllari

  9. Julian Poçari

  10. Bardhi Sulollari

  11. Flavio Poçari

  12. Gjino Veizi

 • Tirona:

  1. Rezart Trebicka - kapiten

  2. Kreshnik Trebicka

  3. Flavio Selimaj

  4. Ermal Selimaj

  5. Eikel Aliko

  6. Kliti Qako

  7. Arti Çeçaj

  8. Nikolin Tanushi

  9. Betim Balla

  10. Ervin Troshani

  11.Esi Shehaj

  12. Geri Simaku

  Trainer Sokol Allushi, drejtues Genc Trebicka

 •  Vllaznia:

  12. ANDI Bajraktari - kapiten

  10. GERTI Bajraktari

  1. Emilio LALOSHI

  9. Astrit BASHA

  2. Blerim ANAMALI

  7. ILIR Mushkalaj

  8. ARJAN Berisha

  11. Rikard SHPORI

  5. Albion SADIKU

  4. Arsim Rexha

  3. Amrhar

 • Besëlidhja:

  1. Agur Metaj

  2. Artur Gjidede (kapiten)

  3. Kastriot Qendro

  4. Ardian Xhaxho

  5. Hysni Marku

  6. Ilir Shkurti

  7. Pandeli Sinani

  8. Arian Xhoxhaj

  9. Migen Masha

  10. Ervin Bardhi

  11. Tedi Qendro

  12. Laze Leskaj

 • Flamurtari:

  1. Dritan Zaçaj

  2. Eduard Nuhu

  3. Eduard Hida

  4. Prend Tanushi

  5. Adrian Carcani

  6. Besnik Rushiti

  7. Roland Simaku

  8. Kiço Vathi (kapiten)

  9. Arian Rizaj

  10. Jeno Sinani

  11. Harilla Paco

  12. Edi Qendro

  "Besëlidhja" dhe "Flamurtari" do të kenë si kordinator dhe trainer z. Dhimitër Myzeqari

 
  Adresa:
7355, av. Christophe-Colomb, Montréal, QC H2R 2S5

View My Saved Places in a larger map


7355, av. Christophe-Colomb, Montréal, QC H2R 2S5
7355, av. Christophe-Colomb, Montréal, QC H2R 2S5
7355, av. Christophe-Colomb, Montréal, QC H2R 2S5
7355, av. Christophe-Colomb, Montréal, QC H2R 2S5
7355, av. Christophe-Colomb, Montréal, QC H2R 2S5
7355, av. Christophe-Colomb, Montréal, QC H2R 2S5
7355, av. Christophe-Colomb, Montréal, QC H2R 2S5
7355, av. Christophe-Colomb, Montréal, QC H2R 2S5
7355, av. Christophe-Colomb, Montréal, QC H2R 2S5
Sho në krye
 
  Kontakte: Ajet Nuro Telefon 514-224-0078 email albemigrant@gmail.com
Sho në krye
 
 Shpërndajeni këtë adresse në rrjetet Tuaja:
 
  Sponsors:
  AlbCad Designe  
  Pizza Gourmande DIM STONE  
 

-Sho në krye
 
     
  copyright AlbEmigrant.com